bouw woonark Zijkanaal I

06 | 2016 : bouw woonark Zijkanaal I

De bouw van de woonark van Bart en Margreet is gestart!
In de herfst van 2016 is de bouw afgerond. Daarna kan meubelmaker Armand de la Rie aan de slag met de bouw van een groot meubel: een kast die ruimte geeft aan de vele beeldhouwwerken van Bart. De kastplanken lopen door in de traptreden waardoor het geheel de ruggengraat wordt van de woonark.

Hogeschool Rotterdam

03 | 2013 : Hogeschool Rotterdam

Voor de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Rotterdam heb ik voor tweede-jaars studenten een gastcollege gegeven. Ik heb mijn ervaringen verteld aan de hand van de ontwerpen die ik heb gemaakt op het vlak van de rolstoelarchitectuur.

NVvA

02 | 2013 : NVvA

Voor de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen heb ik 'mijn verhaal' verteld. Over hoe ik de periode na het ongeval heb beleefd en hoe dit uiteindelijk heeft geleid tot de start van mijn nieuwe bureau.

Naar aanleiding van mijn presentatie is ook een artiikel verschenen in het blad ADvisie.

Unlimited Magazine

02 | 2013 : Unlimited Magazine

Pauline Gransier vertelt over hoe zij een eigen zorgteam heeft georganiseerd en wat dat haar heeft gebracht.
Unlimited Magazine is een tijdschrift voor jongvolwassenen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking.

CG-raad

10 | 2012 : CG-raad

De Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland en het Platform Verstandelijk Gehandicapten gaan fuseren en willen voor hun nieuwe eenheid ‘het best toegankelijke kantoor van Nederland’ opzetten. Hiervoor ben ik samen met een aantal anderen als ervaringsdeskundige uitgenodigd om mee te denken. 
Over mijn betrokkenheid hierbij is een interview afgenomen.

AvB

12 | 2012 : AvB

Een studente aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam gaat als afstudeer-opdracht een ontwerp maken voor een revalidatiecentrum voor mensen met een lichamelijke beperking. Zij heeft mij gevraagd of ik haar wil begeleiden als lid van haar afstudeercommissie.

presentatie Loosdrecht

10 | 2012 : presentatie Loosdrecht

Op een mini-congres in Loosdrecht heb ik een presentatie gegeven in het kader van 'eigen regie'.

lezing NIS

10 | 2012 : lezing NIS

Voor een bijeenkomst van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars, georganiseerd door Heling & Partners, heb ik een presentatie gegeven over ‘rolstoelarchitectuur’.